ZOSO

Zoso is onderdeel van het internationaal bekende merk Bralin Fashion. De kleding van Zoso is stijlvol, fashionable en comfortabel. Mode van Zoso bij Barbara Mode heeft een luxe uitstraling en is toch heel betaalbaar. De collecties bestaan uit basic items afgewisseld met de nieuwste trends. 

Elegant bij Barbara Mode

Wil jij een elegante nieuwe outfit? Bekijk dan onze Zoso collectie! Modelabel Zoso staat bekend om haar stijlvolle en luxe uitstraling. De kleding wordt ontworpen voor de vrouw die houdt van betaalbare kleding maar er tóch verzorgd en trendy uit wil zien. Het merk ontwerpt basics die worden aangevuld met de nieuwste trends, zodat jij eindeloos kan combineren. 

Comfortabel

Dat zit lekker ! 

Zoso bij Barbara Mode kenmerkt zich door een hoog draagcomfort. Zoso kleding wordt gemaakt van comfortabele materialen met een fijne stretch kwaliteit. Ook is de kleding van Zoso geschikt voor elke gelegenheid, van casual tot chique! Je kan de kleding makkelijk combineren met andere Zoso items, mix and match er dus op los en creëer jouw eigen stijl. Wil je hulp bij het creëren van een nieuwe outfit? Kom dan gezellig langs in één van onze winkels en laat je inspireren door onze fashion experts.

Stoer en trendy

Lekker naar buiten met een comfortabele combi van Barbara Mode. Voor de fijne dagen met het gezin om uren lang een mooie stad te bezoeken of gewoon een lekkere wandeling te maken. 

Casual chique

Ook voor de door-de-weekse dagen kunt u bij ons terecht. De Zoso collectie van Barbara is geschikt voor kantoor maar ook voor een gezellige verjaardag. 

Populaire outfits

Baraba’s favorieten op een rijtje. Kom nu passen en ervaar het comfort. 

Create Your Own Style

Door bijvoorbeeld de merken Zoso met Enjoy te combineren krijg je jouw eigen stijl.

Lekker vertrouwd en fantastisch comfortabel. 

Shop the look

Kijk maar eens wat er allemaal mogelijk is. Maar het leukste is passen, kijken en voelen in onze winkel. 

nieuw bij barbara mode

 

 

 

 

 

voor werk en vrije tijd

 

 

 

 

 

 

Come on In!

Onze openingstijden zijn

dinsdag : 9.30 tot 17.00
woensdag : 9.30 tot 17.00
donderdag : 9.30 tot 17.00
vrijdag : 9.30 tot 17.00
zaterdag : 9.30 tot 16.00

gesloten

maandag en zondag

Contact

Telefoon

078 674 1336

Mail

barbaramodestrijen@gmail.com

Adres

Kerkstraat 24 3291 AL Strijen