TRAMONTANA

Tramontana het internationale gerenommeerde fashionmerk bij Barbara Mode dat al 35 jaar sprankelende collecties maakt. De collecties bestaan uit complete looks die je kunt combineren in zomer en winter. 

Tramontana broeken

Bij Barbara Mode vindt je in de Tramontana collectie een zeer divers aanbod aan broeken, zoals de casual skinny jeans, sweatpants, stretch treggings en nette pantalons. Alle items zijn zeer comforabel. Zelfs de nette pantalons voelen aan als sweatpants. Kom het eens proberen !

De kenners van Barbara Mode

Kenners weten dat je bij Tramontana moet zijn voor de perfecte jurk. Vrolijke prints en bijzondere details zorgen voor de typische Tramontana look. Kies uit diverse modellen: van op de knie tot lang, met een ronde hals of een V-hals, met korte-, driekwart- of lange mouwen, strak of met een wijde pasvorm. Daarnaast wordt een formele stijl gecombineerd met de mogelijkheden voor iedere dag. Zelfs de meest zakelijke, geklede looks zijn zeer comfortabel bij Barbara Mode.

Zo leuk geholpen ! Het was erg druk, maar Barbara en haar zus namen alle tijd voor ons. Wij komen uit Barendrecht, maar dit is nog eens echt winkelen, Best een leuk dorp trouwens Strijen. We komen zeker weer eens langs ! Dank jullie wel en van mij krijg je 5 sterren. 

Alie van der Bree, Barendrecht

“Leuk hoor! En wat een mooi pand zitten jullie in”. 

Marieke uit Maasdam

“Mijn vrouw is leuk geslaagd en ik ben lekker even naar de Albert Heijn geweest, Die zit er naast en was dat ook weer gedaan”.

Ome Piet uit Strijen

Zo leuk geslaagd. We hebben een Enjoy vest en een broek van Tramontana gecombineerd. Staat zo leuk !

Mevr. Geurtsen uit Puttershoek

Come on In!

Onze openingstijden zijn

dinsdag : 9.30 tot 17.00
woensdag : 9.30 tot 17.00
donderdag : 9.30 tot 17.00
vrijdag : 9.30 tot 17.00
zaterdag : 9.30 tot 16.00

gesloten

maandag en zondag

Contact

Telefoon

078 674 1336

Mail

barbaramodestrijen@gmail.com

Adres

Kerkstraat 24 3291 AL Strijen