TOM TAILOR

Een van de best sellers van Barbara Mode. Altijd up to date met de laatste trends. Een ruime collectie en weer iedere week iets nieuws !

Dat past altijd

Lekkere vrijetijds kleding

Van alltime klassiekers tot die speciale outfit: vind jouw favorieten van TOM TAILOR bij Barbara Mode. Van de beste lekker vallende basics tot de mooiste pasvormen: ontdek nu een look die bij jou past.

leuk om te combineren met Tramontana

“Bij Barbara Mode is Tom Tailor is het merk voor casual, maar stijlvolle vrijetijdskleding. Dit oorspronkelijk Duitse merk werd opgericht in Hamburg in 1962, en heeft sindsdien zijn vleugels uitgeslagen naar Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, de Benelux en al 30 jaar in Strijen !”

Mode op zijn best

Tom Tailor heeft zich gespecialiseerd in modieuze, casual kleding met een klassieke uitstraling. Bij Barbara Mode vind je een uitgebreide collectie modieuze kleding van dit merk. Trendy schoenen, boucléjacks zonder kraag, jeans met wassing, het kan allemaal. Doordat de kledingstukken van Tom Tailor speciaal op elkaar zijn afgestemd, zijn ze heel eenvoudig met elkaar te combineren. Ook met de andere merken van Barbara. Zo stel je elke dag opnieuw een perfecte outfit samen. Met een beetje hulp van Barbara kom je met nog meer zelfvertrouwen voor de dag.

Maak het kompleet

Op zoek naar een leuke accessoire ? Die vindt je ook bij Barbara. Je completeert je outfit met bijpassende, fashionable accessoires. 

Come on In!

Onze openingstijden zijn

dinsdag : 9.30 tot 17.00
woensdag : 9.30 tot 17.00
donderdag : 9.30 tot 17.00
vrijdag : 9.30 tot 17.00
zaterdag : 9.30 tot 16.00

gesloten

maandag en zondag

Contact

Telefoon

078 674 1336

Mail

barbaramodestrijen@gmail.com

Adres

Kerkstraat 24 3291 AL Strijen